Yhteystiedot

Kuva: Katja Helena Photography

Ajanvaraus ja yhteydenotto

Vapaita aikoja voi tiedustella sähköpostilla ja puhelimitse: annina.aaltonen@fitmind.fi ja +358 50 433 0406. Voit ottaa yhteyttä myös yhteydenottolomakkeella. Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Aihe

Viesti

Toivottu yhteydenottotapa:

Milloin parhaiten tavoitettavissa:

Sijainti

Vastaanotto sijaitsee Regus Aviabulevardilla osoitteessa Karhumäentie 3, 01530 Vantaa lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää. Vastaanotolle pääsee hyvin julkisilla kulkuneuvoilla ja autolla.

Psykoterapiatapaamiset toteutetaan vastaanotolla tai videon välityksellä Viivi-etäterapiapalvelun kautta ja tarvittaessa sekä mahdollisuuksien mukaan muualla pääkaupunkiseudulla. Kelan kuntoutuspsykoterapia edellyttää vähintään kahta tapaamista kasvotusten ennen kuin on mahdollista siirtyä videovälitteiseen psykoterapiaan.

Valmennukset toteutetaan vastaanotolla, videon välityksellä Viivi-palvelun kautta, lenkkimaastoissa, ulko- tai sisäkuntosalilla, uimahallissa tai muussa erikseen sovitussa paikassa. Kuntosalitapaamiset Vantaalla ulkokuntosalilla Kartanonkoskella osoitteessa Tilkuntie 6 tai sisällä Power Fit:llä osoitteessa Tikkurilantie 109, 01300 Vantaa.

Power Fit: https://powerfitvantaa.fi/

Seuraa FitMindia Facebookissa.