Yhteystiedot

Kuva: Katja Helena Photography

Ajanvaraus ja yhteydenotto

Vapaita aikoja voi tiedustella sähköpostilla ja puhelimitse: annina.aaltonen@fitmind.fi ja +358 50 433 0406. Voit ottaa yhteyttä myös yhteydenottolomakkeella. Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Aihe

Viesti

Toivottu yhteydenottotapa:

Milloin parhaiten tavoitettavissa:

Sijainti

Vastaanotto sijaitsee tammikuun 2020 loppuun asti Tampereella osoitteessa Finlaysoninkuja 9, 4. krs., 33210 Tampere.

2.3.2020 lähtien vastaanotto sijaitsee Vantaalla Helsinki-Vantaan lentokentän lähellä Regus Aviabulevardilla osoitteessa Karhumäentie 3, 01530 Vantaa. Vastaanotolle pääsee hyvin julkisilla kulkuneuvoilla ja autolla.

Psykoterapiaa ja valmennusta voidaan toteuttaa myös videon välityksellä Viivi-etäterapiapalvelun kautta sekä Vantaan vastaanoton lisäksi muualla pääkaupunkiseudulla tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan. Kelan kuntoutuspsykoterapia edellyttää vähintään kahta tapaamista kasvotusten ennen kuin voidaan siirtyä videovälitteiseen psykoterapiaan.

Valmennukset toteutetaan vastaanotolla, videon välityksellä Viivi-palvelun kautta, lenkkimaastoissa, ulko- tai sisäkuntosalilla, uimahallissa tai muussa erikseen sovitussa paikassa. Kuntosalitapaamiset Vantaalla ulkokuntosalilla Kartanonkoskella osoitteessa Tilkuntie 6 tai sisällä Power Fit:llä osoitteessa Tikkurilantie 109, 01300 Vantaa.

Power Fit: https://powerfitvantaa.fi/

Seuraa FitMindia Facebookissa.