Ajankohtaista

Tiedot päivitetty 20.6.2024

Kaikki asiakasajat ovat toistaiseksi täynnä. Vapaita aikoja mahdollisesti vuonna 2025.

Yhteydenotot  sähköpostilla osoitteeseen annina.aaltonen@fitmind.fi

Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti ja niihin vastataan mahdollisimman pian, yleensä 1-2 viikon kuluessa.

Psykoterapiaa ja valmennusta myös etäyhteydellä
Psykoterapiaa ja valmennusta voidaan toteuttaa myös Viivi-etäyhteyden kautta. Tarvitset Viivi-etäyhteyden käyttämiseen toimivan netti- tai datayhteyden sekä kameran.

Viivin käyttö toimii parhaiten tietokoneella. Viivi-istunto aukeaa suoraan verkkoselaimeen ja toimii Google Chrome, Firefox, Edge ja Safari -selaimilla (parhaiten Chromella ja Firefoxilla).

Puhelimella tai tabletilla Viivi toimii Viivi Health -sovelluksen avulla. Löydät linkit sovelluksen lataamiseen joko saamastasi varausvahvistuksen sisältävästä sähköpostista tai Google Play -kaupasta (Android-laitteet) ja AppStoresta (iOS-laitteet).

Käytännössä sinun tulee ensin rekisteröityä FitMindin käyttämään sähköisen asioinnin palveluun Nordhealth connectiin, jonka kautta saat viestin, jossa on linkki Viivi-istunnon käynnistämiseksi. Aloita Viivi-istunto klikkaamalla saamaasi Viivi-linkkiä. Videoyhteys alkaa, kun sekä sinä että terapeuttisi/valmentajasi olette liittyneet Viivi-istuntoon.

Tarkemmat Viivi-etäyhteyden käyttöohjeet saat terapeutiltasi/valmentajaltasi.