Personal training

Haluatko kehittää fyysistä kuntoasi, kaipaatko vaihtelua harjoituksiisi tai harjoitustesi tehostamista? Tarvitsetko valmennusta terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen, arjessa jaksamisen parantamiseen, painonhallintaan tai kehonmuokkaukseen sopivan liikunnan, levon ja rentoutumisen keinoin? Kaipaatko kannustavaa valmentajaa rinnallesi auttamaan sinua toteuttamaan sinulle merkityksellisiä muutoksia ja pääsemään tavoitteisiisi?

Valmennuksen sisältö räätälöidään sinun tarpeisiisi sopivaksi ja valmennusta on mahdollista toteuttaa myös Skypen välityksellä. Voit myös täydentää valmennusta ravintovalmennuksella ja psyykkisellä valmennuksella.

Valmennus käynnistyy alkukartoituksella, jossa kartoitetaan tavoitteitasi ja toiveitasi, terveydentilaasi, liikunta- ja ruokailutottumuksiasi sekä muita arkeesi kuuluvia asioita. Kuntotason arvioiminen voidaan toteuttaa soveltuvilla kuntotesteillä tai treenin yhteydessä arvioiden. Näiden kautta rakennetaan yksilöllinen suunnitelma tavoitteittesi saavuttamiseksi. Kaikki valmennuksessa käsiteltävät asiat ovat luottamuksellisia.

Valmennuksen sisältö

Valmennus sisältää aina alkukartoituksen, kirjalliset harjoitusohjelmat sekä puhelin- ja sähköpostikonsultoinnin. Osa tapaamisista voidaan toteuttaa myös Skypen välityksellä. Valmennukset aloitetaan alkukartoitustapaamisella, jossa asiakas ja valmentaja yhdessä arvioivat asiakkaan tilannetta ja sopivan valmennuksen sisältöä asiakkaan tavoitteiden ja toiveiden pohjalta. Tapaamisen pohjalta tehdään päätös valmennuksen aloittamisesta.

Valmennuksen hinta määräytyy tapaamiskertojen ja sisällön pohjalta:

  • Valmennustapaaminen 90 min 100 €
  • Kirjallinen harjoitusohjelma 80 €
  • Harjoituskausisuunnitelma/harjoituskalenteri 4 viikolle 80 €

Hintoihin lisätään 24 % alv. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Oikeus hintojen muutoksiin pidätetään.

 Valmennusta täydentävät palvelut

  • Ravintovalmennus ja psykologinen painonhallinta:
    • ruokapäiväkirjojen analysointi, ravintosuositukset ja ruokavaliosuunnitelma
    • psykologinen painonhallinta: käyttäytymisanalyysi ja tavoitteita tukevan syömiskäyttäytymisen harjoitukset
  • Hyvinvointivalmennus: yksilöllistä valmennusta kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen, stressinhallintaan, arjenhallintaan ja elämäntapamuutosten toteuttamiseen kognitiivisen käyttäytymisterapian sekä hyväksymis- ja omistautumisterapian menetelmin.