Kuka

Olen sosiaalipsykologi (VTM), psykoterapeutti, mindfulness-ohjaaja, personal trainer, ravintovalmentaja ja hyvinvointivalmentaja. Toteutan psykoterapiaa kognitiivisen käyttäytymisterapian ja hyväksymis- ja omistautumisterapian viitekehyksistä käsin. Erityisosaamisalueitani ovat mindfulness-pohjainen työskentely, hyväksymis- ja omistautumisterapia (HOT), myötätuntokeskeinen työskentely sekä sensomotorisen psykoterapian lähestymistapa. Arvojani työssäni ovat läsnäolo, myötätunto, kannustus, aitous ja asiantuntijuus.

Työskentelen mm. ahdistuneisuuden (pelkojen, sosiaalisen jännittämisen, pakko-oireiden, paniikkihäiriön, traumaperäisen stressihäiriön, yleistyneen ahdistuneisuuden), masennuksen, syömishäiriöiden, kehonkuvan häiriöiden, uupumuksen, tunnesäätelyn vaikeuksien, ihmissuhdeongelmien, ongelmapelaamisen sekä painonhallintaongelmien parissa. Valmennustehtävissä lähestyn hyvinvointia kokonaisvaltaisesta näkökulmasta huomioiden asiakkaan fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin. Palvelut on suunnattu henkilöille, jotka haluavat edistää terveyttään ja hyvinvointiaan, arjessa jaksamistaan ja kehittää fyysistä kuntoaan. Palvelut räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan tarpeisiin.

Työkokemus

Minulla on kokemusta erilaisten psykiatristen häiriöiden ja psykologisten ongelmien arvioimisesta, ohjauksesta ja neuvonnasta sekä hoitamisesta kognitiivisen käyttäytymisterapian menetelmin vuodesta 2008 lähtien. Olen toiminut alkoholi- ja peliongelmien ehkäisyn ja hoidon projekteissa järjestösektorilla mm. projektikoordinaattorin, asiakastyön koordinaattorin, avohoidon ja nettiterapian terapeutin tehtävissä. Vuodesta 2013 alkaen minulla on ollut psykoterapian yksityisvastaanotto. Personal trainerina aloitin 2014 ja ravintovalmentajana 2015. Näitä ennen olen toiminut muun muassa psykologisen henkilöarvioinnin asiakaspalvelu- ja arviointitehtävissä, tutkimusassistenttina sekä lastentarhanopettajan tehtävissä. Lisäksi olen työskennellyt sivutoimisesti vuodesta 2004 lähtien ryhmäliikuntaohjaajana ja vuodesta 2013 alkaen ryhmäliikuntaohjaajien valmentajana sekä kouluttajana.

Akateeminen pohjakoulutus

 • Valtiotieteiden maisteri. Pääaineena sosiaalipsykologia ja sivuaineina psykologia ja psykiatria. Helsingin yliopisto 2010.
 • Valtiotieteiden kandidaatti. Pääaineena sosiaalipsykologia ja sivuaineina psykologia, psykiatria ja kasvatustieteet. Helsingin yliopisto 2008.

Ammatillinen täydennyskoulutus

 • Psykoterapeutti (ylempi erityistaso), Tampereen yliopisto ja Suomen käyttäytymisanalyysin ja kognitiivisen käyttäytymisterapian yhdistys SKY ry. 2015. Terapiasuuntauksena kognitiivinen käyttäytymisterapia.

Muu täydennyskoulutus

 • Mindfulness-ohjaaja, Center for Mindfulness 2019.
 • Sensomotorinen psykoterapia, level 1. Sensorimotor Psychotherapy Institute, 2019.
 • Kliinisen käyttäytymisanalyysin erikoistumiskoulutus (aiheina mm. hyväksymis- ja omistautumisterapia, dialektinen käyttäytymisterapia ja funktionaalis-analyyttinen psykoterapia), Tampereen yliopisto 2015.
 • Ongelmapelaajien erityisohjaaja (Gambling Counselor), Diakonia-ammattikorkeakoulu, Helsinki 2011.

Liikunnan ja ravitsemuksen koulutukset

 • Lisensoitu Ravintovalmentaja, Trainer4You, Espoo 2015
 • Lisensoitu Personal Trainer, Trainer4You / EHFA, Espoo 2015
 • Lisensoitu Kuntosalivalmentaja, Trainer4You, Espoo 2014
 • Lisensoitu Hyvinvointivalmentaja, Trainer4You, Espoo 2014
 • Aerobic-ohjaaja, FAF Finland ja CMS Finland, Helsinki 2005
 • Yleisurheilu-ohjaaja, Suomen urheiluliitto ry., Helsinki 2002

Muut

 • Ylioppilas, Mäkelänrinteen urheilulukio, Helsinki 2002