Hyvinvointivalmennus

14_v3Yksilöllistä valmennusta kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen, toiminta- ja suorituskyvyn parantamiseen, stressinhallintaan, arjenhallintaan ja elämäntapamuutosten toteuttamiseen käyttäytymisterapian menetelmin. Tavoitteena on asiakkaan elämänarvojen mukainen ja hyvinvointia tukeva käyttäytymisen muutos, ja sen rakentaminen mahdollisimman kestävälle pohjalle.

Valmennuksessa huomioidaan toisiinsa vaikuttavat hyvinvoinnin osa-alueet: liikunta, lepo ja rentoutuminen, ravitsemus ja syömiskäyttäytyminen sekä psyykkinen ja sosiaalinen hyvinvointi. Valmennus voidaan keskittää osaan näistä tai kaikkiin osa-alueisiin keskustelujen, käytännön harjoitusten ja kotitehtävien muodossa.

Valmennuksessa sovelletaan kognitiivisen käyttäytymisterapian sekä hyväksymis- ja omistautumisterapian viitekehyksiä ja menetelmiä. Valmennus perustuu erilaisten tietoisuus-, muutos- ja hyväksyntätaitojen harjoitteluun. Menetelminä sovelletaan mm. tietoisuus- ja hyväksyntätaitoja, kuten mindfulnessia ja altistusharjoituksia, arvotyöskentelyä, käyttäytymisen aktivointia, rentoutus- ja mielikuvaharjoituksia, myötätuntoharjoituksia, ongelmanratkaisuharjoituksia, ajatusten uudelleen muotoilua ja ajatusten eriyttämistä. Valmennuksen sisältö räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan tarpeisiin sopivaksi.

Valmennus voi kestää muutamasta tapaamisesta useiden kuukausien tai vuosienkin valmennukseen. Valmennusta voidaan täydentää liikuntaan keskittyvillä personal training -tapaamisilla sekä ravintovalmennuksella.

Hinnat

  • 45 min valmennustapaaminen 90 €
  • 90 min valmennustapaaminen 180 €

Hintoihin lisätään 24 % alv. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Oikeus hinnan muutoksiin pidätetään.